COVID-19

Ook als je COVID-19 hebt doorgemaakt kun je bij de diëtist terecht. Het herstel van COVID-19, zowel met milde als ernstige klachten, kan langdurig zijn. Een goede en gezonde voeding kan helpen bij het herstel van de klachten.

Veel mensen hebben wel de link gelegd tussen COVID-19 en trainen met een fysiotherapeut, maar zonder een goede voeding is de kans kleiner dat dit het gewenste resultaat opleveren. Zo kijk ik naar het totaalplaatje van de voeding. Voldoet de voeding aan alle voedingsstoffen, met name gelet op de hoeveelheid eiwitten hierin.

Het gaat uiteindelijk om het totaalplaatje.

Zonder training en wel een goede voeding, geen optimaal resultaat, maar met training en geen goede voeding bereik je ook niet het optimale resultaat.

Mensen die herstellen na COVID-19 werk ik samen met een heel team: Fysio vd Berge, Ergotherapiepraktijk Veerkrachtig en Logopedie Culemborg. Samen bundelen we onze krachten en helpen we jullie.

Benieuwd geworden? Neem dan contact op of neem een kijkje op: Klik dan hier. Hierin staat de samenwerking tussen diverse professionals beschreven, om een zo passend mogelijke behandeling te starten, wat het herstel bevordert.

Maak een afspraak om adviezen met betrekking tot voeding bij herstel van COVID-19 te verkrijgen.