dietisthuur2

Online diëtist

Naast reguliere zittingen is het is het ook mogelijk om de behandeling van de diëtist online te krijgen. Dit kan wanneer je bijvoorbeeld hulp nodig hebt bij afvallen, aankomen, maar ook als je specifieke vragen hebt of diëten moet volgen. Mocht ik het niet verantwoord vinden de behandeling online aan te bieden, zal ik dit ten allen tijden aangeven.

Hoe ziet een online behandeling er dan uit?

Aanmelding
Wanneer je je aanmeldt voor een online traject, krijg je via de mail enkele bestanden toegestuurd met daarin een intakeformulier en bestanden zodat ik een beeld kan krijgen over jouw leefstijl. Hierbij kun je denken aan:
· Intakeformulier voor persoonsgegevens
· Een voedingsdagboekje
· Vragenlijst over jouw leefstijl (bewegen, activiteiten, etc.)

Daarnaast plannen we een afspraak in voor ons eerste gesprek. Dit gesprek kan op verschillende manieren plaatsvinden. Telefonisch, via skype, over de mail, etc.

Deze vragenlijsten stuur je voor de afspraak terug en zo krijg ik een beter beeld en kan ik enkele dingen vooraf berekenen.

Eerste afspraak
Tijdens de eerste afspraak bespreken we de opgestuurde gegevens en stel ik vragen om nog een beter beeld te krijgen. Daarnaast kan ik de knelpunten en goede punten in de huidige voeding bespreken en kunnen we een begin maken met het opstellen van een behandelplan. Dit behandelplan sluit aan bij jouw wensen en behoeften en is op maat voor jou gemaakt.

Vervolgafspraken
Eens in de zoveel tijd, afhankelijk van de vraag hebben we een vervolgafspraak. Hierbij evalueren we hoe het gaat en passen we waar nodig het behandelplan aan. Daarnaast is er altijd ruimte voor vragen.

Wanneer er tussendoor vragen zijn, mag je deze altijd stellen. Hierop probeer ik zo snel mogelijk te reageren. Daarvoor ben ik van maandag t/m vrijdag te bereiken. Bijvoorbeeld als je in de supermarkt staat of wanneer je uit eten gaat en hierover een vraag hebt. Op dat moment kan ik je helpen met welke keuzes je het beste kan maken. Schroom dus niet om contact te zoeken. Dit kan via de whats-aap, mail, maar ook telefonisch of via het contactformulier.

Kosten
Kosten van een online behandeling worden niet vergoed door de zorgverzekeraars. Tenzij de eerste afspraak face-to-face plaatsvindt.
· Eerste consult + voedingsadvies: 90 euro (60 min direct, 30 min indirect)
· Vervolgconsult lang: 30 euro (20 min direct contact, 10 min indirect)
· Vervolgconsult kort: 15 euro (10 min direct contact, 5 min indirect)

Mocht een afspraak niet door kunnen gaan, deze graag uiterlijk 24 uur van te voren afzeggen, anders ben ik genoodzaakt kosten in rekening te brengen.

Interesse: Meld je dan nu a via het contactformulier op de website, of mail naar: lauravanbeurdendietist@gmail.com